K příležitosti výročí 100 let od založení Československé akademie zemědělské (ČAZ) v roce 1924 vydala ČAZV knihu s názvem „100 let České akademie zemědělských věd 1924-2024“. nyní si ji můžete pročíst a prohlédnout také online v elektronické verzi.
Dovolujeme si Vás pozvat na 50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2022, které se koná v Kongresovém centru Skalský Dvůr, a to ve dnech 23. – 25. května 2022. Jedná se tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Symposium je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické a Ústavem analýzy potravin a výživy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Partnerem akce se letos stala také ČAZV. Účastníci symposia mají možnost za zvýhodněných podmínek publikovat své příspěvky prezentované na CzechFoodChem 2022 v časopise Czech Journal of Food Sciences. Všechny zaslané rukopisy v anglickém jazyce budou zpracovány v souladu se zásadami časopisu včetně recenzního procesu zajišťujícího vysokou kvalitu publikovaných článků.
Více informací k programu symposia naleznete zde >>
od do
Naplánovaná událost Archiv Pozvánky