K příležitosti výročí 100 let od založení Československé akademie zemědělské (ČAZ) v roce 1924 vydala ČAZV knihu s názvem „100 let České akademie zemědělských věd 1924-2024“. nyní si ji můžete pročíst a prohlédnout také online v elektronické verzi.
Víte, že vědecký časopis Czech Journal of Food Sciences (CJFS) vychází již od roku 1983? Dříve vycházel pod názvem Potravinářské vědy. V roce 2021 bylo v časopise publikováno celkem 57 článků od 289 autorů. Z celkem 57 publikovaných článků bylo 40 článků od zahraničních autorů.
Zajímají vás potravinářské technologie, kvalita a jakost potravin? Působíte v oblasti zemědělské vědy a výzkumu? Pak je tu pro vás vědecký časopis Czech Journal of Food Sciences (CJFS), který vychází každé dva měsíce a je zařazen v předních světových databázích WoS, Scopus, Agricola nebo ProQuest. Impakt faktor časopisu CJFS dosáhl za rok 2020 hodnoty 1,279. Aktuální i starší vydání vědeckého časopisu CJFS najdete na našem webu a na Facebooku.
Czech Journal of Food Sciences | Agricultural Journals (agriculturejournals.cz)
Czech Journal of Food Sciences | Facebook
Informace o všech 11 vydávaných časopisech ČAZV najdete na webu www.agriculturejournals.cz