Dovolujeme si Vás pozvat na workshop “Piš a publikuj aneb Jak připravit rukopis pro vědecký časopis”, který pořádá ČAZV dne 14. 5. 2024 od 13 hod. online formou.
Víte, že vědecký časopis Czech Journal of Food Sciences (CJFS) vychází již od roku 1983? Dříve vycházel pod názvem Potravinářské vědy. V roce 2021 bylo v časopise publikováno celkem 57 článků od 289 autorů. Z celkem 57 publikovaných článků bylo 40 článků od zahraničních autorů.
Zajímají vás potravinářské technologie, kvalita a jakost potravin? Působíte v oblasti zemědělské vědy a výzkumu? Pak je tu pro vás vědecký časopis Czech Journal of Food Sciences (CJFS), který vychází každé dva měsíce a je zařazen v předních světových databázích WoS, Scopus, Agricola nebo ProQuest. Impakt faktor časopisu CJFS dosáhl za rok 2020 hodnoty 1,279. Aktuální i starší vydání vědeckého časopisu CJFS najdete na našem webu a na Facebooku.
Czech Journal of Food Sciences | Agricultural Journals (agriculturejournals.cz)
Czech Journal of Food Sciences | Facebook
Informace o všech 11 vydávaných časopisech ČAZV najdete na webu www.agriculturejournals.cz