Dovolujeme si Vás pozvat na workshop “Piš a publikuj aneb Jak připravit rukopis pro vědecký časopis”, který pořádá ČAZV dne 14. 5. 2024 od 13 hod. online formou.
Časopis Czech Journal of Food Sciences (CJFS) byl prezentován na konferenci „Potraviny, zdraví a výživa 2022: Výživové a zdravotní aspekty technologické úpravy potravin“, která se konala dne 29. 3. 2022 ve Velkém sále Domu zemědělské osvěty, Slezská 100/7, Praha 2. Pořadatelem konference byla Společnost pro výživu ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze pod záštitou Ministra zemědělství Zdeňka Nekuly a České technologické platformy pro potraviny. Účastníci mohli nahlédnout do tištěných čísel časopisu CJFS či si je odnést s sebou společně s propagačními předměty ČAZV.
Vedení ČAZV děkuje redaktorce časopisu Ing. Martě Stárové, Ph.D. za propagaci časopisu a celé ČAZV na této konferenci.