K příležitosti výročí 100 let od založení Československé akademie zemědělské (ČAZ) v roce 1924 vydala ČAZV knihu s názvem „100 let České akademie zemědělských věd 1924-2024“. nyní si ji můžete pročíst a prohlédnout také online v elektronické verzi.
Podzimní jednání redakční rady časopisu Czech Journal of Food Sciences proběhlo dne 24. listopadu 2021 formou videokonference. Editorka časopisu prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. seznámila členy redakční rady s příznivým vývojem hodnoty impakt faktoru Web of Sience a konstatovala setrvání ve čtvrtém kvartilu. Účastníci jednání byli seznámeni s dalšími statistickými přehledy časopisu a stavem redakčního řízení článků. Byly navrženy možné akce k propagaci časopisu v roce 2022 a konstatováno, že je třeba i nadále vynakládat úsilí k zachování a zvyšování kvality časopisu. Editorka poděkovala členům redakční rady za spolupráci a podporu časopisu.